lauantai 19. marraskuuta 2011

Avainasioita ja pieniä salaisuuksia


Sain pikku hyppysiini kasan vanhoja avaimia, varsinainen aarre tällaiselle romunkerääjälle. :) Osa niistä jaloistui heti kaulakoruiksi, pää pursusi ideoita avainten suhteen ja eiköhän näitä vielä lisääkin synny:


Vasemmanpuoleiseen liitin howliitin ja aavistuksen blingiä tuo rondelli jossa kristalleja, riekale silkkiä mukaan. :) Oikeanpuoleisessa puolestaan on kuparilaatta sekä välkkyvä kristallipisara.



 


Koska näiden koristelemiseen on noin ziljardi tapaa, niin tämän avaimen patinoin ja kieputtelin siihen vuorikristallin siruja sekä makeanvedenhelmen:



 


101 paria korvakoruja -projekti etenee kolmen parin verran. Hitaasti hyvä tulee.. (yritän lohduttaa itseäni). Pariin numero 23 valitsin nerik-laatikosta messinkiset kävyt sekä howliittimöllykät. :)



 


Seuraavat parit sisältävät pieniä salaisuuksia. Maailman pienimmät ja söpöimmät medaljongit pitävät sisällään sanoja (kuka olet?), nämä medaljongit ovat halkaisijaltaan vain 10mm. Yhdistin tähän pariin hopeaa sekä hohtavat keishi-helmet:



 


Toisen parin medaljongit ovat aavistuksen suuremmat ja niiden kansiin on kiinnitetty vanhat tsekkiläiset lasikapussit. Väriä on tuomassa hennon vihreät prehniitit hopeisissa helmihatuissa. Tekstinä näissä 'minun onneni'.



 


Eikä päivitystä ilman lepakkoa. ;) Yksinkertainen kaulakoru metallilepakosta sekä satiininauhasta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti