tiistai 4. syyskuuta 2012

Jospa niitä korviksia

Noniin, nyt on korviksetkin sitten kuvattu. Ilahduin kun huomasin että projektini on jo yli puolenvälin!

Pari nro 57: valmiit hopeakukkaset joiden seuraan liitin pienet hohtavat makeanvedenhelmet sekä kieputtelin pienet sitriinibrioletit. :) Hurraan itselleni syystä että olen saanut käytettyä paljon pois valmisosia varastoista plus sitten alan tykästyä sitriiniin vaikka en niin keltaisesta väristä pidäkään.


58/101: Kuvioin valmishopearinkulat ja liitin mukaan ihan hennon vaaleanpunaiset ruusukvartsibrioletit. Ne ovat maanneet nerik-laatikon syövereissä varmaan kolmisen vuotta. :)


59/101: Nämä hopeaosat olen saanut helmikamulta vuonna miekka ja kivi, joten käyttöön viimein. :D Koristeeksi kieputtelin akaattibrioletit.


Pari nro 60 koostuu rouheista granaattirondelleista sekä itse kuvioiduista hopearenkaista. 


61/101, tämä pari oli vähän hankala kuvata! En tiennyt ottaako kylkikuva vaiko riippuva. :) Tässä nämä 'joulukranssit' kuitenkin, makeanvedenhelmiä sekä granaattia hopearungossa.


62/101 on varsin kokeellinen pari. Vääntelin kuparista tuollaiset kiemurat ja päätin kiinnittää niihin jadepisarat ja makeanvedenhelmet. Vasta näiden valmistuttua huomasin että onnistuin kuitenkin käyttämään väärät pisarat eli näillä on vähän kokoeroa. :) Patinoin nämä kahdesti koska jostain syystä hopealanka ei suostu ottamaan väriä, ei vaikka mitä yritin! Tulee vain tuollainen hassuhko ruskea sävy, kuparin jätin liki mustaksi.


5 kommenttia:

 1. Noh voi kuinka kauniita. Niin sua ja aivan eri sarjaa kun mun väkertämät korvikset... Perästä tullaan :D

  VastaaPoista
 2. Aivan huikeita kaunottaria! Ja syksyn värit ovat saapuneet tännekin. :-)

  VastaaPoista
 3. Kolmet ekat keikkuis kyllä mun korvissa mieluusti! Mitä namuja!

  VastaaPoista
 4. Hienoja! Varsinkin viimeiset vihreät jugend-henkiset ovat minun makuuni. Hitsit, en itse ikinä jaksa ruveta patinoimaan mitään... ainakaan kahta kertaa.

  VastaaPoista
 5. Kauniita korviksia kaikki. Ekassa on mageet värit ja toisen ruusukvartsit aiheuttaa miksmullaeioo-reaktion.

  VastaaPoista