torstai 25. heinäkuuta 2013

Hopeaista

Tein pyynnöstä yhdelle rippilapselle hopeisen pylpyräkaulakorun nahkanauhaan, tähän versioon juotin hopeisen kukan jonka keskustaksi valittiin viistehiottu granaatti. Sekä tilaaja että minä olimme tähän kovin tyytyväisiä. :)


Otin myös vihdoin ja viimein hopealevyn käsittelyyn ja yritin tehdä hiukan leveämpiä sormuksia. Olen hiukan arastellut levyn käyttöä koska en osaa edes paperia leikata suoraan. :P Ensimmäiseksi syntyi tällainen, monessa paikkaa menin persuis edellä puuhun, mutta sain hammasta purren valmiiksi kuitenkin. Hopeaa sekä onyx:

Seuraavaan versioon olinkin sitten jo paljon tyytyväisempi. :) Tässä sormuksessa sekä kuppi että kapussi ovat suurempia:

Näytin sormuksia isälleni ja hänen mielestään ne olisivat olleet juuri hyviä jos vain olisin hionut ne paremmin että olisivat kiiltävän sileitä, mutta eipä ne sitten olisi minua. ;)

10 kommenttia:

 1. Joo, ei kiiltävää ei :) Kauniita ovat.

  VastaaPoista
 2. todella kaunis riipus ja hienot sormukset ...

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkiaan ihana riipus ja kauniit sormukset juuri tuollaisina, ilman kiiltoa :)

  VastaaPoista
 4. Ylistämpä tähän samaan kommenttiin tämän ja edellisen postauksen sormukset. Toinen toistaan hienompia, jokaisessa on luonnetta! Sanasormus myös ihan mainio :D

  VastaaPoista
 5. Nuo sormukset kiehtoo minua, kerrassaan ihania. Pidän tuosta rosoisuudesta. Riipus on myös todella kaunis.

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Rosoisuus ja patina ja kaikki pienet virheet, tykkään itsekin niistä. :)

  VastaaPoista
 7. En ookkaan tänne kommentoinut, mutta sormukset on hienoja just tuollaisenaan ja pylpyräkoru on kaunis.

  VastaaPoista