tiistai 27. elokuuta 2013

Kirjottuja kansia

En ole hetkeen tehnyt minimuistikirjakaulakoruja, mutta kirjoin tyttären nukkekotiin uusia tyynyjä ja siitä se ajatus sitten taas lähti. Kesällä lyhennetyistä farkuista jäi sopivat puntinpätkä, joten harmaata vahvaa puuvillaa oli siis tarjolla. :) Kotoa ei löytynyt ensi hätään kuin valkoista kalastajanlankaa, mutta näppärä emäntä värjäsi sitä mustikkahillolla lilaksi, heh. Veikkaan että väri pysyy langassa ihan hyvin koska tätähän ei ole tarkoitus pestä. Kuvioksi syntyi .. kukkanen. :D Koristeena myös ruusukvartsipisara. Tässä kirjassa kiinnityksenä puuvillanyörit jotka voi halutessaan myös kietoa kirjan ympärille, riittävät hyvin. Ketju on 85cm pitkä.Toiseen kirjaan syntyi ohuella pellavanvärisellä villalangalla kaaosteorian mukaista kiekurakuviota kauttaaltaan. :) Kiinnityksenä rusetille menevät silkkinauhat ja koristeena ihan oikeasti vanha pieni avain. Tämänkin ketjun mitta 85cm. Molemmat kirjat ovat vapaita.14 kommenttia:

 1. Nämä minikirjat ovat sööttejä :D Katselin joskus kesällä aikaisempia tekemiäsi kirjoja. Hurjasti tekisi mieli kokeilla tehdä näitä ;)

  VastaaPoista
 2. Aina vaan yhtä ihania nämä sinun minikirjasi :)

  VastaaPoista
 3. Oi! Tuo jälkimmäinen on taas niin mun makuuni, toki tykkään molemmista. Mukavaa tuo kirjailu :-)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kirjoja taas, ja hieno väri tuli mustikoista. Olispa kiva osata käyttää noita avaimia koruissa, ei ole vielä onnistunut, vaikka yritystä on ollut. Tosin enpä ole paljon muutakaan saanut aikaiseksi pitkään aikaan koruilun saralla :)

  VastaaPoista
 5. Söpösiä ovat nämä. Tykkään. Ja hienosti on kirjailut onnistuneet! Näitä sun pikkukirjoja on aina niin kiva katsella, välillä kuvittelen kannen perusteella, minkälaisia tarinoita kirja voisikaan sisältää :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoskiitos kaikille taas kommenteistanne! Olen itsekin hirmuisen tyytyväinen tuohon toiseen. Paula, näiden 'ihanuushan' on siinä että kun sivut ovat tyhjiä niin jokainen voi kirjoittaa oman tarinansa. :)

  VastaaPoista
 7. Nää on niin ihania, kaunista kirjailua ja tuo kangaskin on super ihanaa. "Tykkään niin että sattuu" :D

  VastaaPoista
 8. Täytyy taas ihailla sun sorminäppäryyttä. Upeita kirjasia kaikki.

  VastaaPoista
 9. Oon ihan hulluna näihin sun kirjoihis, ääh! Pitänee ehkä tilata ihan oma inkku-kirjakoru joskus. :) Pråpsit tuosta näppärän emännän pikkukikasta :D

  VastaaPoista