lauantai 13. syyskuuta 2014

Kivivyöry

Kun pään sai auki niin koruja on syntynyt. :) Enimmäkseen suuria kiviriipuksia sekä -sormuksia, mutta jopa muutamat korviksetkin.

Ensimmäisissä hennon persikanväriset kuukivestä kaiverretut lehdet sekä hopeaa:


Tässä toisessa parissa muhkeat soochojaderondellit sekä balinhopeiset lehdet:Ja sitten riipuksia. Ensimmäisessä hopeaa sekä kirjava jaspis. Jostain syystä tykkään istuttaa kivet vaakaan. :)


Seuraavassa on upea mustavalkoinen dendriittiopaali, jossa mustat läikät muistuttavat hiukan jäkälää tai pieniä saniaisia. Osassa näistä kivissä näyttää niinkuin olisi talvisia maisemia, tykkään hirmuisesti!Vihertävä valtamerijaspis sai seurakseen jämähopeasta sulatettuja palleroita:


Tähän riipukseen toivottiin mustaa kiveä sekä pitsireunusta, joten päädyin onyxiin. Reunus onkin sitten todellakin uniikki, ei kahta samanlaista kolosta. :D Kädenjälki näkyy..


Ja vielä muutama sormus.. pitäisi varmaan päivittää blogia useammin niin tulisi vähän vähemmän massiivisia päivityksiä. :D 10 kommenttia:

 1. Ei massiivipäivitykset haittaa. Kuola valui koko selailun ajan. Upeitahan nää on kaikki. Pistireunus, en kyllä saisi sahattua. Hyvä sä!

  VastaaPoista
 2. usein tai harvoin kunhan päivität !!! upeat kivet, korut ja istutukset - olet mestari ...

  VastaaPoista
 3. Upeuksia kaikki! Erityisesti musta riipus <3

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka hienoja! Tämä vika sormus aiheutti hengenahdistusta, todella kaunis.
  Eikä haittaa isot kuvapläjäykset, kiva nähdä näitä tipottain tai isompana määränä, kaikki käy.

  VastaaPoista
 5. moi, onko hopeisia kivellisiä sormuksia saatavilla? tv. Hillevi Oulusta :)

  VastaaPoista