maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ei korviksen korvista :)


Pitkästä aikaa raaskin tarttua hopeaan, ja tein rannekorun isoista ja persoonallisista peacock-sävyisistä makeanvedenhelmistä. Ymppäsin mukaan vielä helmikamulta saamani ihanan fasetoidun granaattimöllykän, ja lisää granaatteja löytyy helmihattujen kätköistä sekä ryppäästä. Tästä tuli itse muhkeus. :) 


Olen pitkään ihaillut Solen koruja, ja hänestä inspiroituneena sain kaivettua nerik-laatikon syövereistä taannoin hamsteroimiani vuokrikristalli.. sauvoja? ;) Mikähän niiden virallinen nimi sitten voisi olla. Joka tapauksessa, tässä rannekorussa on kuparilaatta johon kaaosteorian mukaisesti juotin hopealankaa, väriä tuomassa on peridoottiovaali ja killumassa vuorikristalli. 


Ja koska nerik-laatikko suostui luovuttamaan yhden vuorikristallin, kaivelin sieltä vielä toisenkin. :) Vääntelin kuparista helmihatun josta putoaa ryöppy ketjuja sekä vuorikristalli. Muikkunen ystävällisesti lähetti minulle vintaj-lankaa pätkän jotta pääsin sitä kokeilemaan, sepä onkin notkeampaa kuin hopea. :) Linkitin sillä koruun jaspikset, ja lanka löysi tiensä ostoslistalleni. Kaulakoru on pitkä, ja saatte nauttia kolmesta kuvasta koska en vaan osannut kuvata sitä kunnolla. :D  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti