tiistai 27. maaliskuuta 2012

Yhden sortin sakkia eli lukemattomia kirjoja osa 2348 6453B


Tulee vähän tylsä postaus, pelkkiä kirjoja. :) Juuri huomasin että muutama pääsi livahtamaan maailmalle ilman että ehdin niistä 'edustuskuvia' ottaa.


Ensimmäisenä koru, josta tehtiin voimakoru. Lasipulloon laitettiin sitriinä ja karneolia voimaa tuomaan, ja kirjan sisältä löytyy voimasanoja, toivottavasti tämä toimii! Koristeeksi tuli myös pieni avain. 


Seuraavat yksilöt etsivät vielä uutta kotia. Ensimmäisessä koristeena soma pieni labradoriittipisara, leiskuntaa siitä löytyy, mutta ei valitettavasit ei kuviin asti, tietenkään! :) 


Toisessa kirjassa on viininpunaiset kannet, niiden seuraksi kieputtelin hennon vaaleanpunaisen ruusukvartsipisaran, ja ihastuin itse lopputulokseen: 


Kolmannen kirjan kannet koristin patinoiduilla metallikiekuroilla: 


Tähän yksilöön yhdistin micalevyä, se onkin hauskaa tavaraa. :) Mica on puristettua kiillettä, siis kiviainesta. Sen alle kokosin pienen kollaasin vanhasta nuottipaperista sekä perhoskuvasta. 


Viimeinen kirja on väriltään musta ja minun silmissäni se näytti vähän noitamaiselta. :) Lisäsin sen seuraksi vuorikristallikiteen (en edelleenkään tiedä miksi noita .. sauvoja pitäisi kutsua!) sekä samettinauhaa: 


Lupaan, ensi kerralla taas muuta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti