maanantai 20. elokuuta 2012

Korvakorukavalkadi

Olen pikkuhiljaa näprännyt korvisprojektia eteenpäin, puolet jäi tältä päivää vielä kuvaamatta. Tulee lykättyä kuvien ottamista jatkuvasti ja sitten onkin kasa odottamassa..

Pari nro 50: messinkifiligraanihelmet sekä sarisilkin suikaleet. :) Helmet ovat suuret ja näyttävät mutta ah niin kevyet!


51/101: en ole pitkään aikaan kieputellut joten ihan oli hakusessa koko homma ensin, ja tunsin itseni äärettömän kömpelöksi! Sterlinghopeaa, vuorikristallibrioletit, ruskeita pieniä makeanvedenhelmiä sekä turmaliinejä:
 52/101: Balihopeiset helmet sekä luullakseni värjättyä howliittia.Vakaa päätös viimein käyttää vuosia sitten hamsteroituja hopeahelmiä!53/101: tyttönen vei nämä kirkuen, lähes mustiksi patinoidut, itse kuvioidut kuparilätkät, hopeaa sekä apatiittirondelleja:


54/101: myös helmihattuja yritän nyt sitkeästi käyttää pois, näiden seurana valkoisia biwatikkuja, sekä hatut että kieputukset hopeaa. En osaa päättää tuleeko näistä mieleen omituiset kukat vai merenelävät. :)55/101: vuoriskristallipallerot, sterlinghopeiset helmihatut sekä mystiset kvartsibrioletit jotka ovat hennon pinkit (kun jätin patinoimatta ettei pinnoite irronnut ;))56/101: akaattirondellit sekä Hill tribe -hopeasydämet, syksyn sävyjä.Ja loppuun vielä toinen lintukoru, piti tehdä kun jäi kutkuttamaan. Kuvioin tähän linnun eri kuviolla, seurana kivikukka sekä oikeasti vanha avain.


Ja vielä suuri ja lämmin kiitos Outiriinalle tunnustuksesta! :)

11 kommenttia:

 1. Oi, Oi onpas upeita. Kaunista rustiikkia ja kieputukset minusta täydellisiä. Lintunen on todella ihastuttava.

  VastaaPoista
 2. Ihania korvakoruja ja NIIN MONTA!! Suosikit olivat kyllä nuo biwa-tikkuiset <3 Ne ovat suloisen uniikit. 51:t olivat myös namit!

  VastaaPoista
 3. Oijoi omituisille kukille ja kieputetuille, mutta kyllä tämä Onni pesee koko porukan silti :)

  VastaaPoista
 4. Tästä Onni Lintusesta tykkään vielä enempi! Parit 53 ja 54 on njam!

  VastaaPoista
 5. Kuparilätkät ja apatiitit ovat kirkumisen arvoiset. Ja ne vuorikristallimystiikit <3.

  VastaaPoista
 6. *kirkuu apatiitteja*
  Melkoinen pläjäys taattua laatua !
  ...lintunen lennähti kyllä varmaan ikuisiksi ajoiksi verkkokalvolle...Upeaa <3

  VastaaPoista
 7. ootpas ollut tuottoisalla tuulella, ja kaikki niin ihania. eritisesti tykkään minäkin noista tyttösen kirkuen viemistä apatiitti-korviksista :))

  VastaaPoista
 8. Kertakaikkisen mahtavia aarteita! Yritin valita suosikkiani, mutta se olikin vaikeaa. Ehkä tuo supertaidokas pari nro 53 laajensi pupilleja eniten.

  VastaaPoista
 9. Nuo biwatikut on niiiiiiiiin ihanat. Paljollako myyt?

  VastaaPoista
 10. Lämmin kiitos kaikille kommenteistanne! En ole oikeasti ollut ihan hirveän tuottelias, nämä ovat syntyneet pitkällä ajanjaksolla. :)

  Paula, pistän viestiä!

  VastaaPoista
 11. Nuo on nyt kyllä kaikki taas niin täydellisiä, että on mahdottoman vaikea valita ykkössuosikkia. Mutta tytön viemät ovat kyllä todella upeat, muiden muassa :)

  VastaaPoista