torstai 23. elokuuta 2012

Sormustuttaa

Syys alkaa hiipiä mutta minä jumituin kesäisempiin muotoihin. On sormustuttanut kovasti jo pitkään, mutta kun ei ole ollut olevinaan aikaa, enkä ole mikään hirvittävän hyvä sormuksentekijä niin olen lykännyt ja lykännyt tekemistä. Vaan eipä se kutina siitä mihinkään kadonnut, pakko oli kaivaa runkolangat esiin. :)

Ensimmäiseen sormukseen valmistin kukat kuparista ja hopeasta (sisempi kukka kuparia), ja valssasin kumpaankin kuvioita. Keskustana on hopeamöykky. Sormuksen koko 18.5.Toinen sormus sai koristeekseen kupariperhosen, lisäksi sulattelin hopeamöykkyjä. Kokeilin myös punsseloida tekstin rungon sisälle, joten nyt siellä lukee hyppelevästi 'uneksi'. :) En ole aikaisemmin noin kapeaa punsseloinut joten hiukan oli haparointia. Perhonen asettuu kädessä vinottain, kokonsa puolesta se ei ehkä ole lapasten alla pidettävä sormus (siipiväli n.3cm, koko 18). Rungon nuijin tyylilleni uskollisesti hiukan klohmuiseksi. ;) Tästä on nyt sitten usempi kuva koska en osannut päättää parasta.

8 kommenttia:

 1. Tuo perhonen näyttäis varmasti upealta sormessa <3 aaah, ihana!

  VastaaPoista
 2. Molemmat sormukset on aivan ihania. Ennen pidin joka päivä sormuksia, mutta nyt se jotenkin jäi. Täytyy varmasti korjata asia ja ehkä tehdä itselleen uuden sormukset, jotta muutkin sormukset pääsisivät kaapista ulos. Hienot korut. Tota valsausta en ole koskaan kokeilut. Täytyy tutkia joku kerta tätä asia. Netista varmati löytyy vaikka mitä.T:) Koralli

  VastaaPoista
 3. Valssausvehje alkaa himottaa koko ajan enemmän kun näitä katselee :D Molemmat sormukset ovat tosi kauniita ja varmaan työläitäkin. Perhosen punsselointi on hieno ja sopii hyvin yhteen perhosaiheen kanssa.

  VastaaPoista
 4. tykkään varsinkin tuosta kukkasormuksesta :)

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavia, uniikkeja aarteita! Herättävät varmasti keskustelua, kun pääsevät välkehtimään sormessa.

  VastaaPoista
 6. Kivoja! Reilusti romuluinen on niin paljon parempi kuin melkein siisti.

  VastaaPoista
 7. Herttinen mitä kaunottaria. Upeita molemmat. Kauniita yksityiskohtia. Kuvat ovat muuten todella hyviä ja tunnelmallisia.

  VastaaPoista