keskiviikko 12. elokuuta 2015

Metsänkeijuille ynnä muille

Keramiikan tekeminen on siis kerrassaan mukavaa mutta osien käyttäminen omissa koruissa on kovin, kovin vaikeaa! Nyt kuitenkin sain inspiraation kevyistä nyörikoruista jotka ovat omiaan vaikka metsänkeijuille. :)

Näissä kaikki metalliosat on patinoitua hopeaa, juotin rosoisia renkaita ja rakensin niiden ympärille kokonaisuuksia. Ensimmäisen nyöri on ihanan pehmeää pellavaa, kieputtelin siihen muutamia turmaliinirondelleja koristeeksi, hopearinkulan lisäksi kaikki muut osat ovat omatekemiä.Tähän toiseen nyöriksi tuli hamppua sekä myös turmaliinirondellaja, ja toki keramiikkakukkanen lehdenkin vaatii joten sahailin ja juotin sellaisenkin. :)Viimeisessä on rosoisen kaunis akvamariinimöllykkä sekä itse tummalla lasitettu posliinisavikiekko, kiekko on toiselta puolelta lähes identtinen, ehkä aavistuksen tummempi. Nyöri on hamppua.Ja tässä vielä koko katras,näkyy turmaliinienkin värit paremmin. :) Kaikissa koruissa on pitkä nyöri eikä lukkoa, sujahtaa helposti pään yli.

8 kommenttia:

 1. Aina se Muikku ehtii viedä sanat suusta! :) Aivan hurmaavia ovat!

  VastaaPoista
 2. Voe mahoton miten hienoja,juuri tämmöiset "luonnolliset" korut on minun mieleeni:).Eniten tykkään toisesta ja ekan koun pellavanyöri on UPEA.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikki. :) Näitä oli hauska tehdä ja keksiä yhdistelmiä, ja varmasti tulee tehtyä lisääkin! Rakastan pellavaa, käytän sitä vaikka missä, lahjapaketista koruihin. :)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Sinut on haastettu. :)

  http://marikankoruilut.blogspot.fi/2015/08/haastetta-pukkaa.html

  VastaaPoista
 5. Kaikki aivan ihania. Tuossa ekassa on kyllä ihanin, muhkurainen nauhaosa. Pellava on lakanoissakin ihan parasta.

  VastaaPoista
 6. Hei Lempikorutaitelijani! Ihanaa, täällä on vaikka mitä uutta, niin kaunista! Ihanan rouheita nämä tässä, sun keramiikka on just upeeta. Oi tykkään!

  VastaaPoista
 7. Ihania, jotenkin ne vaan on niin minun makuuni. Hyvää kevättä

  VastaaPoista