lauantai 1. elokuuta 2015

Riipuksia, riipuksia

Olen ihan koukussa näiden isojen kiviriipusten (ja sormusten) tekoon. :) Olen vähän suurpiirteinen tekijä, alustava suunnitelma on, mutta ikinä siitä ei tule sellainen kuin mitä olen ajatellut, ideat muuttuvat matkan varrella tai joku juttu ei vaan toimi. Hykerryttää jotenkin kun pystyy muokkaamaan metallia mielensä mukaan. :) Ainakin joskus. :P

Näissä riipuksissa kokeilin uutta, vähän samaa kuin siskontytön sormuksessa, kieputtelua. Sitäkin voi tehdä niin monella eri tavalla. Ensimmäisessä riipuksessa käytin dendriittiopaalia, yllätys. :) Sen ympärille laitoin vähän vahvempaa hopealankaa.


Toisessa riipuksessa käytin valtamerijaspista jossa on mukavasti värien kirjoa vaikka ei niin kauheasti kuvassa näykään. Keskustassa on hentoa vaaleanpunaista, reunoilla vähän vihreää. Koristeena ohuita hopealankoja.


Tein vielä kolmannenkin, ruusukvartsisen, mutta siitä ei ole yksittäiskuvaa kun jää itselle, nämä kaksi edellistä etsivät kotia. :) Tässä kuitenkin koko kolmikko:


4 kommenttia:

  1. Liebster Award -haaste sinulle http://suvituuliankasityopaja.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html.

    VastaaPoista
  2. Mielettömiä <3
    Mä tykkään, kun en itsekään alkaessani tiedä, jotta millainen lopullinen koru on. Jotenkin ne muotoutuvat siinä tehdessä, suunnitelma ei pidä koskaan :-D Sehän e hienous justiiinsa on.

    VastaaPoista