maanantai 16. toukokuuta 2016

Kesäkorviin

Ihanaa kun ilmat ovat lämmenneet! Olen tonkinut puutarhassa päivittäin, ja sinne se enin aika tuntuukin hukkuvan. :) Aloimme viime vuonna tyttären kanssa laittaa perennapenkkejä uusiksi, joten nyt on jännitetty mitä kaikkea sieltä nouseekaan, tulppaanien kanssa on ainakin tullut ihania yllätyksiä! Esimerkiksi tällaisia:Muttamutta, korviksia on tullut tehtyä silti joitain, joten kavalkadi edessä. :)

Ensimmäisessä parissa antrasiitinharmaasta savesta tehdyt charmit jotka koristelin turkoosilla enkopeella. Seurana hemimorfiittirondellit sekä hopeaa.
Toisessa parissa samaa harmaata savea, nämä vain lasitin sisältä kiiltävällä, lisäksi hopeaa sekä piskuisia turmaliinirondelleja. Näistä tulee itselleni ihan mieleen kallat.
Jotain hempeääkin tein! Posliinisavicharmeissa hempeän persikkainen lasite, ja seuranaan ihanat korallikukat jotka olen saanut Katrilta (ja niitä olen sitten hillonnut muutaman vuoden ;)).
Tummaa savea koristekuvioilla, hopeaa sekä himmeästi hohtavat kuukivipisarat.
Nämä ovat korvissa ihan näyttävät (ja kevyet!!! kaikki keramiikkaosat ovat kevyitä koska ovat niin ohuita ja pieniä), ja mieleeni tulee Intia. :) Posliinisaven päällä tummansininen lasite, seurana hopeaa ja pieniä granaatteja. Sinisen ja punaisen yhdistelmä mielestäni toimii lähes aina. :)
Ja viimeisenä kevyet ja keinuvat korvakorut, joissa ihanasti sinistä leiskuvat kuukivibrioletit (ja mikä parasta, sain leiskunnan jopa kuvaan näkyviin!), hopeaketjua sekä siniharmaat keramiikkacharmit. :)Nämä korut löytyvät myös blogin Facebooksivuilta, käyhän kurkkaamassa!

1 kommentti:

  1. Kauniita kaikki tulppaani ja korvakorut,
    Osallistu kastehelmi arvontaan.
    Hyvää torstai päivää.

    VastaaPoista