maanantai 2. toukokuuta 2016

Kesäkaulalle

Korvisten tekemisen lomassa päätin tehdä muutaman kesäisen kaulakorunkin. :) Ensimmäinen on ns. tuttua huttua, mintun värinen lintunen kera keramiikkaoksan ja -lehden. Värit tuovat mieleeni kesän, nyöri on pellavaa.Loppukeväästä tuli hirveä hinku palata ns. juurilleen keramiikassa, ja tehdä jotain patinoitua, rouheaa, ruttuista ja muttuista. :)  Pyörittelin kummallisia möllykkähelmiä, ovat kiekkomaisia, pulleita ja aivan epäsäännöllisiä. Koristelin niitä painamalla kuvioita mm. toissakesänä lomalta kerätyillä kotilonkuorilla. Ensin kuva koko möllykkäheimosta, ja sitten nahkanyöriin tekemästäni kaulakorusta. Aivan yksinkertaisesti vain siis nahkaa, hopeahelmi sekä keramiikkahelmi.

Helmet ovat mattapintaisia ja ripaus oksidointia korostaa kuvioita.
Iltana eräänä luovuuspuuskan saadessani aloin leikkiä muodoilla, ja syntyi kasa.. no ehkäpä nämä ovat sitten hyrriä. :) Jostain kumman syystä ajattelen itse niitä kompasseina, mutta parempi sana ehkä kuitenkin olisi heiluri. Mutta hyrränäkin nämä toimivat. ;) Sieluni silmin näin nämä pitkässä nyörissä/ketjussa simppeleinä kaulakoruina, ja muutama nyt onkin valmistunut. Tässä ensimmäisessä on hamppunyörissä granaattisiruja sekä patinalla koristeltu hyrrä. Savi itsessään on jo ruskeapilkullista, pidän sen elävyydestä ja sävystä. :)Tähän toiseen kaveriksi tuli pieniä lasihelmiä sekä korumetallinen ketju. Hyrrässä on piristeenä turkoosinsinistä lasitetta. Näitä on hassu kuvata kun näyttävät joka kulmasta vähän erilaiselta, joten enemmän kuvia per koru. :)Hyrrässä on koristeena myös reikiä. :)
Lisäsin blogin Facebook -sivuille kansion myytävistä koruista. Sieltä löytyvät sekä hinta- että mahdolliset mittatiedot. :) Jos jokin koru kiinnostaa mutta et ole Facebookissa (tai et halua laittaa sitä kautta viestiä) niin korun voi myös varata laittamalla viestiä sähköpostiini inkku@pp1.inet.fi.


3 kommenttia:

 1. Inception tuli heti mieleen :D Ehdoton koru leffan faneille! http://www.imdb.com/title/tt1375666/

  VastaaPoista
 2. Taas ihan hirmuisen hienoja. Tuo rouheus ja maanläheisyys on se mistä tykkään sun koruissa ja keramiikassa ihan mielettömästi.

  VastaaPoista
 3. Did you know there is a 12 word sentence you can communicate to your crush... that will trigger deep feelings of love and impulsive attractiveness to you buried within his chest?

  That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, admire and look after you with all his heart...

  ====> 12 Words Who Fuel A Man's Love Response

  This impulse is so hardwired into a man's genetics that it will make him try better than ever before to to be the best lover he can be.

  Matter of fact, triggering this dominant impulse is so mandatory to having the best ever relationship with your man that as soon as you send your man one of these "Secret Signals"...

  ...You'll immediately find him open his mind and soul to you in such a way he never expressed before and he will recognize you as the only woman in the world who has ever truly interested him.

  VastaaPoista