tiistai 23. lokakuuta 2012

Korviksia ja kirjoja

Mielikuvituksellisia nämä tekstien otsikot, heh. Älkääpä kyllästykö mutta taas tulee näytille kasa minikirjoja! Pää pursuilee taas ideoita niihin joten kai se on tehtävä kun teetättää. :)

Mutta ensin muutama pari korvakoruja, haaste etenee hitaasti mutta varmasti. :) Voi olla jopa toivoa että saisin kaikki 101 paria tehtyä tämän vuoden nimissä!

Pari nro 78, apatiittirondelleja hopealangassa sekä silvotut helmihatut. :) Jotenkin tuo sininen ja ruskea -yhdistelmä viehättää aina.


Pari nro 79 on samaa tekniikkaa, mutta mielestäni näistä tuli onnistuneemmat. Piskuisia granaatteja ja metalliosat, nämä taitavat koristaa korviani jouluna!Ja sitten minikirjojen pariin. Mielessä on ollut kokeilla ns.. 'journal' -tyylistä kantta, jossa tulee se suikale kannen päälle, mutta unohdan koko jutun aina ja sitten on jo liian myöhäistä kun on kannet leikelty. :) Nyt muistin ja tein kaksi eri versiota.

Tässä käytin vihreää nahkaa, kiinnityksenä on nappi sekä nyöri. Koristeina roikkuu pieni labradoriittipisara joka välkkyy upeasti sinistä oikeassa valossa sekä kesällä keräämäni rantakivi. Kivessä voi nähdä simpukankuoren jättämiä painaumia kun tarkasti katsoo.. liekö tämä kasvitieteiljän muistikirja kun on näytteetkin valmiiksi mukaan? :)


Seuraavaan muistikirjaan tuli tumman viininpunaiset nahkakannet ja kiinnityssysteemiksi löytyi sievä pieni messinkinappi. Se jotenkin määräsi tunnelmaa, joten lähdin hempeälle linjalle ja laitoin koristeeksi ruusukvartsia sekä minipiskuisen medaljongin! Sinne voi tallettaa vaikka rakkaansa nimen. :)


Seuraavat minikirjat ovatkin normaaleilla kansilla. Halusin yrittää jotain uutta, joten kiinnitin kannen alle palan puuvillapitsiä. :) Kiinnityksenä toimii ruskea samettinauha jota ohjaa metalliosa kirjan selkäpuolella. Se on täysin irrallinen, sen voi siirtää vaikkapa sulkemaan kirjaa jos haluaa. Koristeeksi laitoin ah niin hempeän, hennon vaaleanpunaisen fasettihiotun ruusukvartsibrioletin.


Ja viimeinen kirjanen onkin sitten hivenen rouheampi. Jälleen tätä kirjavaa nahkaa joka jaksaa ihastuttaa värivaihteluillaan. Simppelisti puuvillanyöriletti ja koristeeksi valmistin lasiriipuksen. Olen joskus ajat sitten tilannut näitä pohjia ja laseja, mutta ei ole tullut käytettyä. Nyt laitoin lasin alle palan tekstiä 1800-luvun puolivälin papereista. Kyseiset paperit kuuluvat aarteisiini, mutta kun vähän käyttää silloin tällöin niin piisaa pitkälle. :D


15 kommenttia:

 1. <3<3<3 ihaneit korveikseit ja kirjoi. Yks kirja ihanuus kotiutui tänne eilen, ooooon niiin rrrrrakastunut siihen. Heh, piti mukamas tykätä kuvasta, mut täällä ei ollutkaan tykkää nappia :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka IHANA idea korviksille!! =) Ja kirjat ovat aina yhtä <3

  VastaaPoista
 3. Voi herttinen. Uusi kirjamalli on ihana. Pakko saada. Korvikset ovat täydellisiä. Kuola valuu.... :D

  VastaaPoista
 4. Jotenskin nuo rouheimmat aina puhuttelee eniten :) niinkuin vika kirja, ja lasiriipuskin on aivan ihana. Ja korvikset myös, varsinkin punaiset.

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä Solen kanssa; eikä tässä muuta osaa sanoa kuin 'nam'!

  VastaaPoista
 6. Tänään tuli kirjakorvikset ja sieppi :) Kiitos paljon, aivan ihania olivat.

  VastaaPoista
 7. Inahia! Etenkin journalmallit ja tämä viimeinen rouhea :)

  VastaaPoista
 8. ihanat on nuo kirja-korut. tämmöistä lukutoukkaa ne jaksaa aina vaan viehättää :)ja nuo punaiset korvikset on niiiin jouluiset <3

  VastaaPoista
 9. Nimenomaan tehtävä on kun teetättää! :-D Aivan mahdottoman hurmaavia koruja. Nuo minikirjat on ihan huippuja! Onneksi sua teetättää, niin me päästään ihastelemaan! :-)

  VastaaPoista
 10. Kiitos taas kaikille kivoista kommenteistanne. :) Pelkään pahaa että kirjoja tulee vielä syntymään, mutta pitänee tehdä jotain muutakin välissä.. korviksetkin jäi kutkuttaan!

  VastaaPoista
 11. Ihania kirjoja <3 Kuinka pitkät ketjut noissa on? Mun tekis hirmu kovasti mieli tommoista kirjaa kaulaani!

  VastaaPoista
 12. Kiitän. Heluna, ketju on n. 80cm pitkä. :)

  VastaaPoista
 13. oi mitä ihanuutta !!! sanat lopuuuuuuu ......

  VastaaPoista