keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Korvisprojekti etenee

Ostin kotimaisen Ateljee Sammakkoprinssin valmistamia paperisavihelmiä, värit ja kuviot näyttivät niin herkullisilta! En ole koskaa aikaisemmin päässyt hiplaamaan paperisavea, vaikuttaa kevyemmältä kuin pelkkä savi, joten korviksia syntyi heti muutama pari. :)

Ensimmäinen pari tehtiin tyttöselle saman tien kun helmet saapuivat, hän oli illalla menossa synttäreille joten tarvitsi jotain uutta sopivaa korvista. :) Nerik-laatikosta löytyneet kalsedonit mätsäsivät helmien sävyyn täydellisesti joten hopean kanssa vaan yhteen.


Toinen pari koostuu mehevän punasävyisistä keramiikkahelmistä, vintaj-langasta sekä syvänpunaisista värjätyistä jadeista. :)


Seuraava pari menee syntymäpäivälahjaksi nuorelle neitokaiselle, söpöjen linnunpönttöjen seuraksi tyttö valitsi punasävyistä turmaliiniä sekä akvamariiniä:


Ja vielä muutama pari kirjakorviksia uunista ulos. :)


 

Yksi kirjakaulakorukin valmistui. Tykästyin tuohon nahkan väritykseen joten kiinnityssysteemiksi letitin vain vahanauhaa johon sujautin yhden pronssinvärisen killuttimen, lisäkoristeeksi ikilemppariani vuorikristallia. :)


8 kommenttia:

 1. Paperisavihelmet on ihania, mutta täytyy sanoa, että tämä viimeisin kirjariipus on niiiiin kiehtova!

  VastaaPoista
 2. Todella kauniin väriset nuo ekat korvikset ja keramiikkahelmet. Ja, ja tuo kirjariipus on siis ihan ykkönen! Vieläkin upeampi kuin edelliset kirjakorut, vaikka nekin on upeita. Ihanaa rouheutta.

  VastaaPoista
 3. Kauniita nuo paperisavikorut. Pöntöt on ihqu luokkaa ja kirja huutaa mun nimee ;D... Mitäs loitsuja oot tehnyt noille kuville kun juttelevat...

  VastaaPoista
 4. Näistä on vaikea valita suosikkia, kaikki niin ihanaisia. Nuo paperisavi korut kyllä kiehtovat :)

  VastaaPoista
 5. No nam! Kaikki on niin hienoja, etten ala erittelemään. Kirjakoru saa kyllä niin veden kielelle. Slurps!

  VastaaPoista
 6. Ihanuuksia kaikki tyyni <3 Noi pönttökorvikset on kyllä ihan huiput. Ja noi kirjat <3

  VastaaPoista
 7. Ompas ihania korviksia.. tuo kirja ihana ..

  VastaaPoista
 8. Kertakaikkisen mahtavia! Tykkään ihan älyttömästi tuosta "vanhahtavasta henkäyksestä" noissa kirjakoruissa! Ja korvikset on tietysti huippuja myös!

  VastaaPoista