sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Vaihtoringin toiset korut

Helmivaihtomme toinen julkaisupäivä on käsillä. :) Vaihtoringistä lisää täällä:

http://korukopla.blogspot.fi/2012/09/vaihtorinki-viidelle.html

Itselläni pääpaino oli koruissa joissa olisi pääosini helmiä toiselta vaihtokaverilta, ja jotain pientä sitten itseltä. :) Onnistuin tekemään kaksi sellaista korua.

Saran lähettämät pehmeästi hohtavat kuukivet, savukvartsit ja makeanvedenhelmikolikot houkuttivat kovasti. Päätin pujottaa ne vaijeriin jota vahvistin hopealangalla jolloin rannekoru kaartuu muotoonsa. Kaipasin aavistuksen väriä koruun joten laitoin koristeeksi fluoriittibrioletin, sekin myös Saralta. Tyttäreni sanoi että tämä rannekoru voisi olla merenneidon kädessä. :)


Othelin lähettämä suuri korallipallero aiheutti vähän päänvaivaa, en ole tottunut pelaamaan (heh) niin suurilla helmillä, mutta tiesin ehdottomasti että halusin sen jotenkin samaan koruun akaattitikkujen kanssa. Löysin varastoistani suurisilmäistä ketjua, ja siitä se ajatus sitten lähti:Sinne tänne vielä ripsottelin Othelilta tulleita metalliläpysköjä. Jälkimmäinen kuva ei ole kaikkein paras mutta siitä saanee kuitenkin käsityksen miltä koru näyttää kaulassa. :)

Lisäksi päädyin tekemään sulkakorusetin. Niiden käytöstä minulla ei ollut aikaisemmin kokemusta, joten hetki piti pähkäillä. :) Magsin lähettämät kalannikamat sekä puurengas sopivat jotenkin joukkoon todella hyvin, lisänä pienet akvamariinipisarat, Saralta nekin.


 
Ja ensi sunnuntaina vielä jatketaan näissä merkeissä! Käykäähän kurkkaamassa myös mitä kamut ovat saaneet aikaan:

Mags
Othel
Sara
Niina

11 kommenttia:

 1. Aivan fantastisia kaikki! Olisin kyllä itse ihmetellyt isoa palleroa myös, joten hattua nostan. Noin upea kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Hurrjan kivoja kaikki! Itsellä tuo korallipallero edelleen kiusaa mielikuvitusta... Sinä sait sen todella onnistuneesti riipukseksi.
  Rannekoru on niin suloinen ja sulkakorut kivat ja kekseliäät!
  Hitsit, jaksan ihmetellä miten mainiosti eri tavoin me jokainen käytämme näitä samoja materiaaleja; tämäkin kierros sen todistaa :-D

  VastaaPoista
 3. Ihania sulkia, mielikuvituksellisia korvakoruja. Rannekoru on oikein hohtaa kilpaa hopean kanssa, vau!. Kaulakoru on erityisen mahtava, korallipallo on saanut kaunista seuraa.Upeita värejä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuossa ylimmässä merenneito-tunnelmma on!
  Korallipallero istuu hurjan hyvin tuohon kun rusetti vielä pehmentää vaikutelmaa, tykkään kovasti!
  Sulkakorut ovat tosi ihania, kevyitä, suloisen pehmeän näköisiä!


  VastaaPoista
 5. Mehukasta! Hyvin työstetty oranssi on ihanan mehukasta! Minusta nämä kaikki ovat erittäin onnistuneita ja persoonallisia koruja.

  VastaaPoista
 6. Voi tokkiinsa, miten hurmaavia kaikki!
  Tuo rannekoru tosiaan kuin sadun merenneidon, ja samaiselle neidolle sopisi tuo sulkakorusettikin, ellei vain sitä kastelisi. :D Tosi kekseliästä!

  Mutta tuo kaulakoru on mun makuuni prikulleen, ja sopii ajankohtaan; syksyn lehdet ja mehukas omppu! Ten points!

  VastaaPoista
 7. Voi juku, miten persoonallisia ja hienoja! Merenneidon rannekoru on ihan täydellinen. :-)

  VastaaPoista
 8. Lämmin kiitos kaikille vierailusta ja kommenteista!

  Mitä kauemmin matskuja pyörittelee, sitä enemmän ne alkaa tulla tutuiksi. Loppuja materiaaleja näkyy ihan taatusti tämän haasteen jälkeenkin koska kaikkia en saanut käytettyä. :)

  VastaaPoista
 9. Ihania kaikki tyynni! Erityisesti ihastuin tuohon kaulakoruun. Hentoa pientä kilisevää, muhkea helmi, jota pieni rusetti söpöstää ;). piristävä ja persoonallinen koru. Pidän myös tyylistäsi käyttää noita sulkia, erittäin onnistuneet kokonaisuudet!
  merenneidon rannerenkaassa ihanaa kieputtelua <3.
  Kaikkiaan todella monipuolisia ja ihania koruja olet saanut aikaan.

  VastaaPoista
 10. Kauniita koruja, sulkakoruissa on jotain ihanan primitiivistä ja oranssista tykkään aina. Rannekoru kuitenkin miellyttää tällä kertaa eniten, todella kivasti ja kekseliäästi käytetty hopealankaa. Väritkin sointuvat kauniisti yhteen.

  VastaaPoista
 11. Ihanat kirjakorvakorut =) ja paljon muuta kaunista, mutta jotenkin tuo rannekoru on aivan mahottoman koukuttava. Ihailin sitä ainakin vartin lumoutuneena ennen kuin heräsin kommentoimaan. Se jotenkin vaan nyt sattui samaan lajiin omien tuotosteni kanssa ; )

  VastaaPoista