sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Viimeiset vaihtokorut + arvonta!

Mukava helmivaihtohaasteemme on edennyt viimeiseen sunnuntaihin. :) Kiittelin itseäni että lähdin mukaan, olen saanut taas inspiraatiosta kiinni ja on ollut kiva haastaa itseään.

Viimeisenä esittelen jokerin. En ole _pitkään_ aikaan tehnyt hopeasta mitään, joten kun paketista löytyi Saran laittamia soikeita rinkuloita alkoi sormia kutkuttaa. Naputtelin niihin vähän kuvioita, ajattelin ensin tekeväni tuosta mahtavasta larvikiittiovaalista rannekorun, mutta sepä ei sitten istunutkaan ranteeseen. Othelin upeat, savuiset akaatit täydensivät hienosti larvikiittia ja hopeaa, joten yhteenhän ne piti saattaa. :) Kaikki korun hopeaosat ovat Saralta paitsi hopealanka on minulta itseltäni. Tämä koru asettuu kaulakuoppaan, s-lukko on sivulla.



Höyhenet jäivät vielää kutkuttamaan mieltä, joten tein vielä toisenkin korvakorut joihini kieputtelin Niinalta tulleet eebenpuupisarat. :) Tykkään yhdistelmä kovin!

 
Koska helmitoverit lähettivät mukavasti kaikkea rouheaa, sain päähäni valmistaa vielä 'talismaanin'. Piilotin höyhenten kiinnityssysteemin nahkaan, johon ompelin koristeeksi Magsilta tulleen upean kuparihelmen. Niinan pieni helmiäishelmi sekä omat korallikiekot pääsivät myös soppaan mukaan. Othelin merisiilinpiikki löysi myös paikkansa painoa tuomaan, ja Saran korallikappaleet yhdessä Niinan eebenpuupisaroiden ja oman jaspikseni kanssa tuovat väriä ketjuosuuteen. :)




Ja vielä viimeiseksi syntyi vielä muhkea kirjakoru, jonka kantta somistaa Niinalta tullut Tierra Cast pylpyrä johon valssasin kuvioita, ja jota sitten hiukan .. muotoilin. :) 


Kiitokseksi haasteen seuraamisesta haluan arpoa tämän kirjakorun. :) Osallistut jättämällä kommentin, osallistumisaika päättyy perjantaina 19.10. keskiyöllä. Voittaja ilmoitetaan heti lauantaina 20.10. Onnea arvontaan ja kiitos kun olette seuraneet haasteemme etenemistä!


33 kommenttia:

  1. Tykkään hurjasti höyhenkoruistasi!! Tuo kaulakoru on ihanan oivaltavasti toteutettu :-) Kuten myös kirjariipuksen metalliosan käsittely, taidokasta!

    VastaaPoista
  2. Mags sen sanoi :) on ollut kiva seurata, miten samoista materiaaleista syntyy tekijänsä näköisiä koruja. Respect (noin teiniksi ilmaistuna)
    T. Sassenach

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihania koruja taas. Ihan mieletön tuo talismaanikoru! Ja minä tahdon arvontaaaaaaaaaaaaan!

    VastaaPoista
  4. Ihania koruja! Talismaani on kiehtova ja tuo kirjakoru sitten! Tietenkin mukana arvonnassa AINA kun niitä arvotaan ja tiedän täydellisen henkilön, jolle sen antaisinkin lahjaksi =)

    VastaaPoista
  5. Tykkään tuosta kirjakorusta erikoisesti..
    Löysin juuri tänne..täytyy katsella ympärilleen enemmänkin..

    VastaaPoista
  6. Mitä ihanaa oletkaan loihtinut :)

    VastaaPoista
  7. Talismaani on jo melkeen pelottava, hui. ;) Sulkakorviksissa on kivaa omaa mukana ja eka kaulakoru on varsin valloittava. Niin ja kirjakorun arvontaan tahdon ehdottomasti mukaan. Se on niin ihana!

    VastaaPoista
  8. Voihan huokaus, kuinka kauniita. Tuo hopeinen koru oikein hohtaa arvokkuutta. Höyhenet ovat pehmoisen ihastuttavia. Kirjakoru :D voih niin kaunis.

    VastaaPoista
  9. Jälleen kaikkea ihanaa. Keveitä, kauniita ja hyvin rytmitettyjä koruja. Kirjakoru on kyllä voitokkain!

    VastaaPoista
  10. Kaikki aivan loistavia, mutta jos saisin näistä valita, ottaisin ehdottomasti tuon kirjakorun. Olen aina ihaillut noita sun kirjakorujasi(kin). Hienoa, kun arpavoittona on sellainen. Kunpa nyt onni suosisi. :)

    VastaaPoista
  11. Nuo sinun kirjakorut on niin ihania!

    VastaaPoista
  12. No tuo kirjakoru on mahtava ja omaan kaulaani sen haluaisin <3 Tuo Talismaani on näistä samalla riemukas, mutta iaka voimakas koru! Pidän todella paljon!

    VastaaPoista
  13. kirjakoru <3 <3 <3 tosi kaunis... ja samoin tuo ensimmäinen savunmakuinen kaulakoru. mutta sulkien ja höyhenien kanssa minä en tunnu pääsevän sinuiksi, vaikka ne kauniita ovatkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ja siis ihan EHDOTTOMASTI olen mukana arvonnassa :)))

      Poista
  14. Ihania minunkin mielestä! Mukaan arvontaan =).

    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  15. Hvyin käsittelit tuota nahkaa! Minulla se jäi käsiin (ja mietteisiin) pyörimään. Pidän tietysti sulkatalismanista eniten, mutta kirjakoru on aidointa Inkkua. Metallielementti on siinä niin luonteva, että piti ihan miettiä, eikö sellaisia vanhojen kirjojen kansissa ole aina ollutkin... tai olisi ainakin pitänyt olla...

    VastaaPoista
  16. Talismaani on aivan huikea! Ja höyvenkorvikset! Taitaa minuunkin iskeä höyhen-innostus :) Ja tottakai mukaan arvontaan!

    VastaaPoista
  17. Ihania tunnelmia näissä! Vintage-henkeä ja rustiikkisuutta ja nykyaikaa samassa paketissa!

    VastaaPoista
  18. Ihana kirja mutta talismaani taisi viedä minun sydämeni! Arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
  19. Kiitos antoisista hetkistä vaihtoringin päivityksiä seuratessani.
    Oli todella hauska seurata miten erilaisia koruja saitte aikaan samoista materiaaleista.
    Pidän kirjakoruistasi, niin myös tästä herkullisesta vaihtoringin kirjasta. Talismaani on myös minun mielestäni yksi upeimmista.

    T. Lea/Mymmeli

    VastaaPoista
  20. vaihtorinkiä on ollut ilo seurata: mitä kaikkea ihanaa olettekaan saaneet aikaiseksi.

    Tämän postauksen larkviittikoru on upea.

    VastaaPoista
  21. Talismaani on upea, ihanat värit. Kivasti käsitelty Tierra Cast -juttu.

    VastaaPoista
  22. Tosi kauniit nuo höyhenkorvakorut. Kirjakorusta olen haaveillut jo jonkin aikaa joten ehdottomasti haluan mukaan arvontaan.

    VastaaPoista
  23. Ooooo! Kirjakorusi ovat ihan lemppareitani! Ja huhhuijaa mitä muita ihanuuksia taas täällä :) Kumpa onni suosisi ja saisin tämän kirjakaunokaisen kaulaani killumaan :)

    VastaaPoista
  24. Todella kauniita koruja. Tämä palkintokoru olisi ihanan yksilöllinen! Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  25. Tätä korua olisi ihana kantaa kaulassa!
    minttu47

    VastaaPoista
  26. Kirjakoru on ihana ja höyhenkorvikset myös. :)

    VastaaPoista
  27. Voi että, kuinka ihania korja taas! Mun mieleen olis noi sulkakorvikset, tykkään.
    Ja tietysti tahtoo tuon kirjakorun, joten hypätään arvontaan mukaan...

    VastaaPoista
  28. Ja arvontaan vielä mukaan kun kerran ehtii :) yritän just korustella sulkakorvakoruja, huomaan että opetella täytyy vielä kun katsoo noita sun tekemiä koruja! :)

    VastaaPoista
  29. Todella taidokkaasti tehtyjä nämä sinun kirjariipuksesi! :) koitan onneani arvonnassa, ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  30. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista